03 Aero360

Aero360

 • Geavanceerd Aërodynamisch toestel
 • 360° luchtcirculatie
 • Tot 40% efficiënter
 • Anti-vocht en anti-geur
 • Goedgekeurd en aanbevolen door AFPRAL*

Bijzonder waterabsorberende kristallen om het overtollige vocht en geur uit de lucht op te nemen.

TOEPASSINGEN

Het nieuwe systeem optimaliseert de luchtcirculatie met 360° en versterkt hierdoor een superieure vochtopname en een zeer efficiënte geurneutralisatie.
Het systeem is gebaseerd op een fysisch principe: hoe meer contact met de lucht, des te hoger de vochtopname. Het aërodynamisch toestel heeft een unieke 360° luchttunnel.
De extreem absorberende AERO 360 Tab heeft een vernieuwde golfvorm en een centrale opening om de contactoppervlakte te vergroten.
Aangeraden voor vochtige ruimtes (zoals o.a. badkamers, keukens, wasplaatsen), bergruimtes (zoals o.a. kelders, garages, wijnkelders, ateliers, tuinhuisjes, schuren) en leefruimtes (zoals o.a. salon, living, slaapkamers). Ook geschikt voor gebruik in o.a. vakantiehuizen, caravans, camping-cars, boten.

VERPAKKING

Toestellen:
- Navulbaar toestel + 1 AeroTAB 450g Neutraal
- Navulbaar toestel + 2 AeroTABs 450g Neutraal

Navullingen:
- Navullingen 2 AeroTABs 450g Neutraal
- Navullingen 4 AeroTABs 450g Neutraal
- Navullingen 6 AeroTABs 450g Neutraal
- NIEUW: Navullingen 4 AeroTABs aromatherapie 450g Lavendel - relax
- NIEUW: Navullingen 4 AeroTABs aromatherapie 450g Vanille - comfort

EIGENSCHAPPEN

 1. Gebruiksklaar
 2. Actieve werking
 3. Houdt de relatieve luchtvochtigheid stabiel (+60% rel. luchtvochtigheid) in functie van de temperatuur
 4. Verbruikt geen energie (verbruikt geen electriciteit, noch batterijen)
 5. Vormt het overtollige, geabsorbeerde vocht langzaam om tot een vloeibare zoutoplossing, tijdens dit proces komen geen schadelijke of giftige dampen vrij
 6. De extreem absorberende AERO 360 Tab heeft een vernieuwde golfvorm en een centrale opening om de contactoppervlakte te vergroten en zorgt hierdoor voor 40% hogere efficiëntie.

TECHNISCHE KENMERKEN

Bevat hygroscopische zoutkristallen.
Het overtollige vocht in de ruimte wordt geabsorbeerd door de kristallen. Als de kristallen verzadigd zijn met vocht, smelten deze kristallen langzaam tot de vorming van een zoutoplossing. Deze zoutoplossing druppelt geleidelijk in het reservoir.

GEBRUIKSAANWIJZING

Voorbereiding:
Gebruik een Rubson Vochtopnemer in functie van de grootte van de ruimte of plaats meerdere kleine Rubson Vochtopnemers. Kies een geschikte plaats in de ruimte voor het plaatsen van de Rubson Vochtopnemer. Plaats de Rubson Vochtopnemer niet in de nabijheid van een warmtebron (zoals bv. radiator, kachel, haard, zonlicht) en voldoende ver (ca.20cm) van de muur in de nabijheid.
Draag er eveneens zorg voor dat het toestel zich buiten het bereik van kinderen en huisdieren bevindt.

Verwerking:
Open 1 of 2 vullingen AeroTAB.
Druk op het symbool op de bovenkant van het aparaat om het te openen.
Plaats de Tab met de blauwe kant naar beneden op de as en sluit het aparaat.
Wanneer de vulling uitgewerkt is,de gietdop oenen en de zoutoplossing uit het reservoir in het toiliet of lavabo gieten.
Indien er residu achter blijft, het toestel spoelen met water.
Een nieuwe vulling plaatsen. Handen wassen.

Reiniging van het toestel & vlekken:
Het toestel kan eenvoudig gereinigd worden met warm water en afwasproduct. De actieve kristallen en de opgevangen zoutoplossing niet in contact brengen met o.a. corroderende metalen, leder, textiel, hout, koper. In geval van vlekken, onmiddellijk met lauw water en ammoniak reinigen en spoelen.

HOUDBAARHEID

Minimum 1 jaar in ongeopende verpakking.

TIP

Hoe bepalen of een vochtige muur te wijten is aan condensatie of regendoorslag?
Maak een beperkt oppervlak van de muur waar het vochtprobleem zich voordoet, droog met behulp van bv. een haardroger. Kleef een stuk aluminiumfolie of plastiek folie met behulp van dubbelzijdige kleefband zodanig tegen de muur dat er geen lucht meer zit tussen de muur en de folie. Wacht tot de muur opnieuw vocht vertoont en ga na of er vocht onder de folie is gekomen. Indien het droog is gebleven tussen de folie en de muur, heeft u vrijwel zeker te maken met condensatie. Is er vocht gekomen tussen de muur en de folie, dient de oorzaak in doorslaand vocht of insijpeling gezocht te worden.

BIJZONDERE RICHTLIJNEN

Veiligheidsvoorzorgen
De vullingen en het apparaat bewaren en plaatsen buiten het bereik van kinderen en huisdieren.
Het reservoir met de zoutoplossing niet leeggieten in de omgeving van planten (in de tuin) of in een chemisch toilet of een septische put.

* AFPRAL

(Association Française pour la Prévention des Allergies)
Franse Vereniging voor Allergie Preventie
AFPRAL is lid van EFA ( European Federation of Allergy and Airway Diseases Patients Association)

Volgens een studie uitgevoerd bij een aantal allergische families in Frankrijk, heeft AFPRAL het gebruik van de Rubson Vochtopnemer aanbevolen als een speciaal product voor het actief verminderen van de overtollige luchtvochtigheid die o.a. aan de basis ligt van de ontwikkeling van allergenen en huisstofmijten. 87% van de allergische gebruikers noteren en significant verbeterd welzijnsgevoel en minder ademhalingsproblemen